Najlepša personalizirana darila narejena v Sloveniji!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 IDEJ ZA DARILO OB KONCU ŠOLSKEGA LETA - vzgojiteljice, učiteljice

Kaj podariti ob koncu šolskega leta?

Iz izkušenj lahko povem, da sem darilca ob koncu leta kot vzgojiteljica vedno zelo vesela. Ne gre za darilo samo, ampak tisti en mali "hvala," ki osreči in veš, da nekaj delaš prav. Je pa res, da so nekatera darilca z mano ostala dlje kot druga. Zakaj? Ker so nekatera uporabna, druga pa ne tako zelo. In pa seveda je pomembno, da darilo ni predrago. Gre za majhno pozornost, ne za obdarovanje ožjega družinskega čana za okroglo obletnico. :D Se strinjaš?

Pa gremo k idejam ...

1. SKODELICA 

Osebno se mi zdi ta opcija že malo  "zlajnana," zato res mora bit nekaj posebnega.  Tukaj si lahko sam sestaviš izgled svoje vzgojiteljice, kar pomeni, da bolj personaliziranega darilca še ni dobila.

Darilo za vzgojiteljico.

Ali pa mora bit taka, z lepim posvetilom, ki pogreje srce  vsakič, ko jo pogleda. 

Darilo za vzgojiteljico.

2. PODLOGA ZA MIŠKO

Vsi pedagoški delavci pri svojem delu uporablja(m)o podloge za miške. Zakaj ne bi bilo to uporabno darilo hkrati še čudovita in topla pozornost?

 

DARILO ZA VZGOJITELJICO

 

DARILO ZA UČITELJA

DARILO ZA UČITELJICO

3. PERESNICA 

Peresnica je "must have" vsake učiteljice, vzgojiteljice ali drugih pedagoških delavcev. Notri skrivamo polno listkov, kulijev in markerjev, s katerimi si označujemo, pišemo, rišemo in skrbimo, da na kaj ne pozabimo.

darilo za učiteljico

 darilo za vzgojiteljico

darilo za vzgojiteljico

 

4.KAVICA

Aveš, ko imaš doma dva mulca pa rabiš kavo? Pomnoži to s 30 + popoldan še svoji doma in ugotoviš, da s kavico reeees nimaš kaj "sfalit". :D

 

darilo za učiteljico

 

5. STENSKA GRAFIKA 

Tole se mi zdi lušna ideja, ko se uitelj/vzgojitelj poslavlja od generacijo, ki jo je vodil par let. Verjemite iz zkupenj - ni lahko spustiti Vaših otrok - postanejo tudi pedagogova mini družinica. Sploh, če dela s srcem. :)

darilo za vzgojiteljico

6. BLAZINA

 ... da jim bodo tisti redki trenutki na kavču še bolj topli. :)

darilo za vzgojiteljico

7. DARILNI KOMPLETEK 

Če pa meniš, da en izdelek ni dovolj, pa le pogumno sestavi svoj darilni komplet - motive vedno prilagajamo željam strank, če le utegnemo, zato nam hitro piši na: ursin.unikat@gmail.com

 darila za učitelje in vzgojitelje

P.S: Za kratek čas je aktivna KODA: UCIMOSE https://ursin-unikat.si/collections/vzgojiteljice-uciteljice

Napišite komentar

Upoštevajte, da je treba komentarje pred objavo odobriti